Log In

Don't have an account? Sign up now

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Over ons

Onze missie is…

we werken over de grenzen heen, bieden carrièremogelijkheden voor expats-professionals in Europa en leveren de internationale specialisten en toptalenten voor verschillende sectoren. Als partner van werknemers en werkgevers versterken we de arbeidsmarkt en maken we het mogelijk om de veranderende wereld van werk te winnen. De klanten en kandidaten staan in het middelpunt van onze aandacht, zodat we hun beste ervaring tijdens het werken met ons kunnen faciliteren.

 

Onze waarden zijn…

Grensoverschrijdend werken
Er zijn geen grenzen voor talenten. Waar het om gaat zijn de vaardigheden en werkethiek, en vanuit diversiteit bouwen we toegevoegde waarde.

 

Kwaliteit

Het handhaven van de hoogste werknormen is onze kern en onze manier om het succes van onze klanten en kandidaten te vergemakkelijken. Zowel werknemers als werkgevers worden zorgvuldig geselecteerd door HeyPeople.

 

Relatie

Door een langdurige relatie op te bouwen met werknemers en werkgevers, worden we de partners bij elke stap van hun wervingsproces.

 

Betrokkenheid & Passie

Wij zijn recruitmentfreaks, werken met passie en zijn volop bezig met ons werk. Zowel kandidaten als opdrachtgevers staan bij ons centraal, terwijl we de behoeften van beiden kennen en begrijpen.

 

Innovatie & kennis

Wij geloven in moderne technologieën en ondersteunen innovaties. We ontwikkelen onze kennis elke dag en baseren onze groei op.

 

Wij bieden…

Als je op zoek bent naar een baan

Laten we de wereldwijde kans grijpen. Als je je carrière opbouwt, moet je over de grenzen heen kijken om sneller te groeien. HeyPeople geeft je toegang tot de geselecteerde werkgevers in Europa. Bij ons krijgt u alleen geverifieerde aanbiedingen met het beste salarisbereik voor uw vaardigheden.

Met HeyPeople ben je dichter bij een beter leven.

 

Als u op zoek bent naar een medewerker

Terwijl we over de grenzen heen werken, bieden we je uitstekende specialisten en toptalenten uit Midden- en Oost-Europese landen. De expertise van ons team in het op aanvraag sourcen van de beoogde profielen. Wij hechten aan een langdurige samenwerking. Daarom staat HeyPeople voor u klaar om u te adviseren over de beste methode voor talentacquisitie en om een efficiënt wervingsproces voor uw bedrijf te voeren.

Bij ons bent u het dichtst bij de beste medewerkers.

 

WE ZIJN HIER VOOR JOU!